Previous slide
Next slide

Vertrouwd op weg!

Wanneer je op reis gaat, moet je kunnen vertrouwen op je materiaal. Zeker wanneer het gaat om veiligheid tijdens het reizen. Wij willen daarom dat je geen keuzes of concessies hoeft te maken of te doen bij het samenstellen van je Alpenkreuzer vouwwagen.

Onze tent trailers zijn namelijk altijd voorzien van: een geremd AL-KO chassis, schokbrekers en een reservewiel. En voor extra stabiliteit en comfort, vier sterke uitdraaisteunen. Hierdoor zijn de vouwwagens van Alpenkreuzer klaar voor de Tempo 100 keuring.

Onze aanhangwagens kunnen tot 750 kg worden geladen en worden met gemak door elektrische voertuigen getrokken. Dit maakt het tot de go-to oplossing voor kamperen in de wereld van vandaag.

Picture braked Al-Ko.

Geremd AL-KO chassis
De trailers van Alpenkreuzer worden uitgevoerd met een geremd AL-KO chassis voor die extra veiligheid onderweg.

Alpenkreuzer shock absorbers image.

Schokbrekers
Een comfortabele rit wordt mede gewaarborgd, doordat Alpenkreuzer al haar vouwwagens standaard uitrust met hydraulische schokbrekers.

Alpenkreuzer steadies image.

4 stevige uitdraaisteunen
De 4 stevige uitdraaisteunen zorgen voor een stabiele trailer en daarmee een stevig en goed waterpas te zetten bed.

Alpenkreuzer spare wheel image.

Reservewiel
Een reservewiel behoord tot de standaard uitrusting van Alpenkreuzer. Niemand zit er namelijk op te wachten om niet verder te kunnen wanneer er iets met een van je trailer wielen gebeurd. Het zit handig aan de onderzijde van de vouwwagen geplaatst, zodat deze vrij toegankelijk is en je met dit 13” reservewiel zo weer onderweg bent.

Alpenkreuzer Jaeger-plug image.

Jaeger-stekker
De Alpenkreuzer vouwwagen is standaard voorzien van een 8-polige Jaeger stekker. De Jaeger stekker is niet uitwisselbaar met andere stekkers. Deze, van oorsprong Duitse aansluiting, is de nieuwe ‘standaard’ geworden voor auto’s, caravans en tenttrailers/vouwwagens (DIN norm). Bij het aansluiten draait u het omhulsel van de stekker een kwart slag (bajonetsluiting), waardoor de stekker stevig vast zit.