Jubileum2018-08-27T06:31:09+00:00

Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.

60 jaar Alpenkreuzer

U bent op de camping en ziet veel vouwwagens staan. Een aantal voorzien van een sticker met het bekende oranje zonnetje van het merk Alpenkreuzer er op.

Het merk Alpenkreuzer roept bij vele kampeerders warme gevoelens op. Terugdenkend aan vroeger. Samen met uw kinderen op pad of zelfs nog bij uw ouders in de auto. Op weg naar de camping in Italië of Zuid-Frankrijk. Aangekomen op de camping, snel de handige vouwwagen opgezet en jullie vakantie kon beginnen.

In 2018 bestaat het merk Alpenkreuzer 60 jaar. Hier willen wij graag speciale aandacht aan geven. Het unieke gevoel van vrijheid op vakantie willen wij met het jubileumboek van Alpenkreuzer benadrukken.

Helpt u ons mee?
Heeft u foto’s van vroeger of een mooi verhaal en bent u bereid om dit met ons en vele anderen te delen? Lever dan hiernaast uw foto’s en/of uw verhaal aan en misschien bent u binnenkort wel de trotse eigenaar van het unieke Alpenkreuzer jubileumboek.

Wij willen u verzoeken uw materiaal met naam, telefoonnummer en e-mailadres door te sturen voor maandag 21 augustus a.s. Voorafgaand aan het gebruiken van uw materiaal, zullen wij eerst contact met u opnemen.

Heeft u meer foto’s dan dat u hiernaast kunt invoegen?
Stuur dan gerust een e-mail met de foto’s naar info@alpenkreuzer.nl.

[contact-form-7 404 "Not Found"]